Ви тут:

У Кременчуці оперативно працевлаштували чотирьох людей на одне підприємство

Під час дії крантинних обмежень, уведених через розповсюдження коронавірусу, сектор рекрутингу Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості продовжує активно працювати, допомагаючи шукачам роботи її знайти, а роботодавцям – укомплектувати вільні вакансії.

Нещодавно до фахівців сектору рекрутингу Кременчуцького МРЦЗ звернулося підприємство КФ ТОВ «ЄВРОКОМУНСЕРВІС», яке мало потребу термінового укомплектування вакантних місць за професіями електрогазозварника (2 одиниці) та слюсаря-сантехніка (2 одиниці), повідомили у Полтавському обласному центрі зайнятості.

У свою чергу, спеціалісти сектору активно відреагували, розмістивши інформацію про вакансії на своєму сайті та сторінці Фейсбук, проаналізували кадрові анкети шукачів роботи, в тому числі безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості. Зателефонувавши та довели інформацію тим, хто має відповідну кваліфікацію та відповідає вимогам роботодавця.

Завдяки цьому, у доволі короткий термін, вакансії були заповнені: двох чоловік зацікавили пропозиції, розміщені на сторінці у Фейсбук, а ще двоє відреагували під час телефонної розмови зі спеціалістом.

Кандидати на вакантні посади пройшли співбесіду із роботодавцем. Як результат, одна особа, яка мала статус безробітного та три особи, котрі звернулися в пошуках роботи, працевлаштовані за направленням центру зайнятості з 1 червня 2020 року.

Перейти до вмісту