Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гоголевому планують облаштувати липовий парк

На конкурс “Екологічні ініціативи” Полтавської обласної ради подали проект “Облаштування липового парку в селищі Гоголеве Великобагачанського району Полтавської області”.

Про це йдеться на платформі SmartRegion Полтавської області.

“У правій частині парку необхідно встановити два великі квітники, навколо них по колу лавочки, побудувати велику альтанку для громади, місток через декоративне сухе русло, встановити арку при вході в парк та каркас-тонель для витких квітів понад вхідною алеєю в парк. Необхідно обладнати окреме місце для паління, встановити паркові ліхтарі і обладнання відеоспостереження. Також потрібно реконструювати і ліву частину даного липового парку. Але перш за все необхідно побудувати водопад з альпійською гіркою з верхнього краю декоративного сухого русла річки в правій частині парку, встановити лавочки, смітниці, питний фонтан, а також насадити паркові троянди та інші квіти і кущі”, – йдеться в описі проекту.

Про реконструкцію липового парку у Гоголевому йшлося ще у 2018 році. Але реальних умов для відпочинку в парку так і не було створено. 

 

Перейти до вмісту