Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Три проекти Пирятинської громади претендують на перемогу в обласному конкурсі екологічних ініціатив

Наразі триває голосування за проєкти екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2020 року. Серед 89 комісійно відібраних та допущених до голосування є 3 проєкти від Пирятинської громади.

Про це йдеться на сайті Пирятинської міськради. Зокрема, містян заоохочують підтримати екологічні ініціативи земляків та проголосувати.

№ 58.

„Сміття сортуй – Пирятинське довкілля рятуй. Придбання пресу для вторинної сировини – перший крок до роздільного збору відходів“, – орієнтований на створення умов для раціонального та екологічно безпечного поводження зі сміттям на території Пирятинської міської ОТГ, запобігання захороненню відходів, що підлягають переробці, та мінімізації їх негативного впливу на навколишнє середовище і здоров’я людей шляхом придбання гідравлічного пресу для вторинної сировини.

№ 61.

„Технічне переоснащення водорозбірної колонки із облаштуванням бювету по вул. Єлени в м. Пирятин Полтавської області“, – передбачає створення в громаді нового та креативного об’єкту благоустрою – бювету з альтанкою для забезпечення містян, а також жителів сільських населених пунктів Пирятинського району, які користуються послугами місцевого ринку, артезіанською питною водою із централізованого водогону та убезпечення їх від екологічної небезпеки.

№ 69.

„Сучасні технології на службі Пирятинської громади“, – спрямований на забезпечення належного контролю за протипожежною ситуацією, виявлення та ліквідації стихійних сміттєзвалищ, покращення ефективності та взаємодії роботи служб у випадках надзвичайних ситуацій, промоції туристичного еко потенціалу громади шляхом придбання сучасного квадрокоптера.

Голосування ТІЛЬКИ ОНЛАЙН можна здійснити за всі 3 проєкти.

Посилання на голосування за проєкти:

№ 58: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/3/58

№ 61: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/3/61

№ 69: https://smartregion.pl.ua/ei/projects/3/69

Перейти до вмісту