Ви тут:
Спорт Суспільство 

Три міста Європи можуть відмовитися від проведення футбольного Євро-2020

Рим, Більбао та Амстердам не підтвердили свою участь у турнірі.

Як повідомляє sport.ua, УЄФА оголосив, що наступне засідання Виконавчого комітету головної футбольної організації Європи перенесено на 17 червня.

Найближча зустріч Виконкому УЄФА раніше була запланована на 27 травня. До цього терміну керівники УЄФА очікували від національних асоціацій конкретних даних про можливість відновлення їх внутрішніх чемпіонатів, а також терміни їх проведення.

На засіданні очікувалися серйозні рішення про майбутнє європейського футболу. Але виявилося, що щодо деяких арен Євро-2020 з’явилися питання, які виникли через перенесення турніру на літо 2021 року в зв’язку з пандемією коронавируса.

За даними журналістів-інсайдерів, під питанням зараз три міста-господаря Євро-2020: Рим (Італія), Більбао (Іспанія) і Амстердам (Нідерланди).

Перенесення засідання Виконкому дозволить УЄФА провести додаткові консультації. Якщо один або кілька міст відмовляться, то можливі або перерозподіл матчів серед решти міст, або ж залучення нових міст в тих країнах, які прийматимуть турнір. Більш детальна інформація з штаб-квартири УЄФА очікується незабаром.

Перейти до вмісту