Ви тут:
Освіта Суспільство Україна 

Розпочалась реєстрація на ЗНО для вступу в магістратуру

12 травня розпочалась реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні.

Реєстрація учасників цього року відбуватиметься дистанційно, пише Освіта.ua. Для реєстрації участі в іспитах необхідно надіслати на електронну адресу приймальної комісії комплект реєстраційних документів, зокрема, скановані копії або фотокопії:

  • заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
  • документа, що посвідчує особу;
  • фотокартки для документів (кольорової або чорно-білої) із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;
  • облікової картки платника податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу (у разі, якщо дані особи ще не вносили до ЄДЕБО);
  • документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень) (для осіб, які завершили навчання в минулих роках);
  • медичного висновку за формою первинної облікової документації 086-3/о (у разі потреби створення особливих умов для складання ЄВІ/ЄФВВ).

У темі листа необхідно обов’язково зазначити прізвище, ім’я, по батькові, а в тексті листа – прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати лист, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили у заяві-анкеті.

Представник приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

У разі успішної реєстрації учаснику буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії.

Якщо в екзаменаційному листку учасник виявить помилки, йому буде необхідно звернутись до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Реєстрація для участі у єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні триватиме до 5 червня 2020 року включно.

Як відомо, єдиний вступний іспит з іноземної мови планується провести 01 липня, єдине фахове вступне випробування відбудеться 03 липня 2020 року.

Перейти до вмісту