Ви тут:
Спорт Суспільство 

Перемога зі скандальним присмаком: “Борусія” програла “Баварії” у центральному матчі Бундесліги

Дортмунці мінімально поступилися конкурентам, однак все могло бути по-іншому, якби призначили пенальті після удару Холанда.

Німецький футбольний чемпіонат потроху набирає обертів після перерви, пов’язаної з карантином. У 28-у турі відбувся центральний матч, напевно, усієї другої її частини – “Борусія” приймала “Баварію”.

Єдиний у протистоянні м’яч було забито наприкінці першої половини зустрічі – у Кімміха вийшов ефектний удар з лінії штрафного, і м’яч по дузі перелетів через голкіпера, опинившись в сітці воріт.

У підсумку, гості здобули свою перемогу, однак вона була здобути з дещо скандальним присмаком. Справа у тому, що у одному з моментів Холанд бив з меж штрафного та потрапив у руку Боатенгу, однак суддя не помітив можливого порушення та продовжив поєдинок.

DORTMUND, GERMANY – MAY 26: Serge Gnabry of Bayern Munich battles for possession with Thomas Delaney of Borussia Dortmund during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and FC Bayern Muenchen at Signal Iduna Park on May 26, 2020 in Dortmund, Germany. (Photo by Federico Gambarini/Pool via Getty Images)

Таким чином дортмундська команда не змогла забити та поступилася в домашньому матчі вперше з 2015-го року.
Нагадаємо, німецький чемпіонат призупинили 17 березня.

Перейти до вмісту