Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині у ДТП постраждали троє людей

ДТП сталася 24 травня, близько 20-ї години, на вул. Лохвицькій у  Гадячі.

Відбулося зіткнення автомобілів «Volkswagen Golf», під керуванням водія 2000 року народження, та «Opel Zafira», під керуванням водія 1991 року народження. Обидва водії автомобілів – мешканці Гадяча, повідомляють у поліції.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди до Гадяцької ЦРЛ з різними травмами госпіталізовано водіїв транспортних засобів та пасажирку автомобіля «Opel Zafira», мешканку Гадяча 1990 р.н.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліція встановлює причини та обставини події.

Перейти до вмісту