Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Медиків Кременчука, які задіяні на протидії поширенню COVID-19, і надалі харчуватимуть безкоштовно

Про це на засіданні штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький. Керівник міста підкреслив, що безкоштовним гарячим харчуванням продовжать забезпечувати кременчуцьких медиків, які задіяні на протидії поширенню COVID – 2019.

На ці цілі, як повідомили у Кременчуцькій міськраді, будуть додатково спрямовані кошти міського бюджету за рахунок проведеного перерозподілу бюджетних видатків. Рішення про це мають ухвалити на найближчому засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради. За кошти міського бюджету до 22 червня гарячим харчуванням продовжуватимуть забезпечувати медперсонал, який працює в інфекційному відділенні лікарня «Кременчуцька», інфекційному відділенні дитячої лікарні, лабораторного центру перинатального центру, а також виїзні бригади швидкої допомоги.

Нагадаємо, у Кременчуці за кошти міського бюджету продовжують безкоштовно перевозити в міському громадському транспорті медиків, які задіяні на протидії поширенню COVID – 2019.

Перейти до вмісту