Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Коли у Полтаві відновиться звична робота громадського транспорту, – розповів Олександр Шамота

В.о міського голови Полтави Олександр Шамота розповів, як наразі працює громадський транспорт у Полтаві та за яких умов від відновить свою звичну роботу.

“Зараз у нас працює система електронних перепусток, які можна оформити на сайті Полтавської міської ради. Роботодавець реєструється, оформляє перепустки для всіх своїх працівників і роздруковує або надає їх в електронному вигляді. А людина пред’являє відповідний документ в громадському транспорті. Тобто: для тих організацій, які зараз працюють, проблем з проїздом абсолютно немає. Все залежить від керівника”, – сказав Олександр Шамота під час ефіру на телеканалі “Прямий”.

Він також додав, що у Полтаві є заводи, які оформили перепустки на тисячу працівників. Проте наразі в місті гостро стоїть питання перевезення інших людей, особливо пенсіонерів.

“Тут без постанови Кабінету Міністрів України не обійтися. Або інший варіант: Кабмін має на законодавчому рівні надати право місцевим органам влади самим вирішувати, коли їм, з огляду на епідеміологічну ситуацію, запускати громадський транспорт: чи з 11 травня, чи з 12, 15 чи 22 травня. Щойно буде постанова Кабінету Міністрів – ми на наступний же день пустимо громадський транспорт”, – запевнив в.о. міського голови Полтави.

Перейти до вмісту