Ви тут:
Спорт Суспільство 

Формула-1 через коронавірус готується до радикальних рішень

Керівництво Формули-1 не виключає варіант, при якому скасують усі Гран-прі 2020-го року.

Про це повідомляє Depo.Сектор із посиланням на BBC.

Однак поки що вживають усіх можливих кроків, щоби розпочати сезон в липні.

“Ми не можемо дати жодних гарантій, що сезон взагалі відбудеться, проте нашою метою залишається проведення першого етапу 5-го липня в Австрії. Після цього, ймовірно, проведемо ще одну гонку на “Ред Булл Рінг” через тиждень. Очікуємо, що Гран-прі в Європі пройдуть без уболівальників, але сподіваємося на відкриття для відвідування пізніших етапів”, – заявив виконавчий директор організації Чейз Кері.

Раніше скасували гонки в Австралії, Монако і Франції, а також перенесені на невизначений термін етапи в Бахрейні, В’єтнамі, Канаді, Китаї, Нідерландах, Іспанії, Азербайджані та Канаді.

Представники компанії Liberty Media, що володіє комерційними правами на чемпіонат Формули-1, опублікували фінансові результати першого кварталу 2020-го року.

Якщо за перший квартал минулого року виручка Формули-1 склала 246 мільйонів доларів, тепер мова йде тільки про 39 мільйонів – тобто тільки про 16 відсотків від минулорічних доходів. Найсильніше знизилися надходження від продажу прав на телетрансляції і від компаній-спонсорів – на 93 відсотки.

Перейти до вмісту