Ви тут:
Анонс Оголошення Суспільство 

BIG IDEA CHALLENGE – конкурс інновацій у відповідь на пандемію

У рамках конкурсу відео-пітчів Creative Spark Big Idea Challenge, ми оголошуємо додаткову номінацію за ідеї, які вирішують проблеми та реагують на нове середовище бізнесу та суспільства, спричинене пандемією COVID-19.

Big Idea Challenge – це щорічний міжнародний конкурс відео-пітчів, що проводиться в рамках проекту Creative Spark: програма підтримки підприємництва у сфері освіти. Конкурс дає можливість молодим людям розказати світу про свої бізнес-ідеї та отримати підтримку для їх втілення. Полтавський університет економіки і торгівлі у партнерстві з Університетом Портсмуту (Велика Британія) та ГО «Центр освіти дорослих Полтавщини» є офіційним партнером конкурсу.

Переможець цієї номінації буде обраний із робіт в рамках трьох існуючих категорій цифрових технологій, соціального впливу та креативу. Кандидати, які бажають отримати перемогу в номінації повинні зосередитись або включити у свою проблему COVID-19 або спроектувати відповідне рішення для COVID-19.

Міжнародний переможець цієї номінації отримає 1000 фунтів стерлінгів, щоб розвинути свою ідею після участі в онлайн-програмі тренінгів від London Met University у вересні 2020 року.

Загальні умови проведення конкурсу: http://puet.edu.ua/uk/creative-spark-big-idea-challenge

Контакти: [email protected]

Перейти до вмісту