Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

Аспірантка полтавського університету долучилась до створення каталогу соціально відповідального бізнесу і стала переможницею нетворкатону

28-29 квітня – CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” в рамках Програми SDG-Амбасадори, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, провела дводенний онлайн-нетворкатон для молоді “Бізнес і суспільство”. 35 учасників з усієї України створили перший каталог соціально відповідального бізнесу, який долучився до боротьби з COVID-19

Для оцінки внеску великого, малого та середнього бізнесу у боротьбу з пандемією Центр “Розвиток КСВ” зібрав молодь зі всієї України на онлайн-нетворкатон “Бізнес і суспільство”. Команди працювали онлайн на платформі Zoom і повинні були за 7 годин знайти у всіх доступних та перевірених джерелах кейси українських компаній як на національному, так і на регіональному рівнях, які активно включилися у протидію COVID-19, перераховуючи кошти на допомогу медикам та лікарням, підтримку своїх працівників та соціально незахищених верств населення.

“Молодь має розуміти, що таке соціально відповідальний бізнес. Тому ми запропонували молоді створити Каталог внеску бізнесу в боротьбу із COVID-19. В результаті 6 команд зібрали 320 практик компаній на загальну суму більше 900 000 000 грн. Важливо, що в Каталозі будуть практики національних та регіональних компаній”, – зазначила керівниця Центру “Розвиток КСВ” Марина Саприкіна.

Аспірантка Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту Національного університету “Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка” Катерина Челембієнко посіла разом з командою однодумців третє місце. До складу команди увійшли: Катерина Челембієнко, Максим Зінько, Каріна Гушпіт, Ірина Жураківська, Єлизавета Очкас.

За активну участь в Нетворкатоні для молоді “Бізнес і суспільство” у рамках програми “SDG Ambassadors” та вагомий внесок у створення універсального Каталогу соціально відповідального бізнесу в умовах COVID-19 учасники нагороджені сертифікатами.

Перелік компаній у Каталозі розміщений за алфавітом. Кожна практика має посилання на офіційні ресурси, вид допомоги  (благодійна фінансова допомога, програми підтримки вразливих верств населення і т.д.); рівень підтримки (національний, регіональний, локальний). Невдовзі Каталог буде розміщено на сайті Центру “Розвиток КСВ” та будь-яка компанія зможе додавати інформацію про всій внесок у боротьбу з COVID-19.

Перейти до вмісту