Ви тут:
Суспільство Україна 

7 травня погода в Україні вражатиме контрастами: від дощу до снігу, – синоптик

7 травня погода в Україні дивуватиме: прогнозують дощі, грози, штормовий вітер, сонячні прояснення та сніг. А температура повітря в різних регіонах сягатиме до 6 градусів до морозудо 20 градусів тепла.  Таку погоду визначатиме циклон та атмосферні фронти.

Найближчої ночі негода пробіжиться західними областями (дощ, у Карпатах та в прикарпатських регіонах подекуди мокрий сніг та сніг), Північчю України, торкнеться Харківщини, Полтавщини, Вінничини, Кропивницького з районами, частини Черкащини. Вдень ареал нестійкої погоди переміститься східніше. Найбільше шансів у серйозніших дощів буде вздовж смуги Київщина, Житомирщина, Вінниччина, аж до Одещини, пише на своїй сторінці у Facebook відомий синоптик Наталка Діденко.

“Вітер в Україні очікується північно-західного та західного напрямку. У західних областях, місцями на Півночі, Півдні та в Центрі ще й штормові його пориви. Найближчої ночі +5+9 градусів, на Сході +8+13 градусів, на Заході +2+6 градусів, у Карпатах від 2 градусів тепла до 3 морозу, на високогір’ї до -3-6 градусів. Завтра вдень: переважно +8+14 градусів (у західних областях вже трохи потепліє), у Центрі, на Півдні та на Сумщині +12+17 градусів, у східних областях +15+20 градусів”, – йдеться у повідомленні.

Весняне потепління варто очікувати 9-10 травня.

Перейти до вмісту