Ви тут:
Суспільство 

Євробачення-2020 пройде в онлайн-режимі

Організатори Євробачення, які анонсували новий формат для пісенного конкурсу, вже анонсували дату концерту. Онлайн-виступ виконавців відбудеться 16 травня о 22 годині по київському часу.

Після того, як Євробачення-2020 скасували і перенесли на наступний рік, організатори вирішили потішити фанів та підтримати усіх учасників, які виборювали цього року перемогу в Національних відборах новим форматом, пише 24 канал.

Альтернативне шоу, яке вийде у травні називається “Євробачення: Європа світить світлом”.

Нагадаємо, пісенний конкурс Євробачення-2020 скасували через коронавірус

Новий формат Євробачення буде відрізнятися від того формату до якого ми звикли. Замість боротьби конкурсантів за перемогу, учасники 41 країни будуть виконувати свої пісні, до них також приєднаються переможці минулих років.

Участь у шоу також візьмуть переможці українського Національного відбору гурт Go_A. Вони виконають власну пісню та кавер-версію хіта Євробачення. 

Шоу будуть вести голландські ведучі Шантал Янцен, Едсілія Ромблі та Ян Сміт. Очікується, що пряма трансляція триватиме близько 2 годин.

Онлайн-концерт будуть транслювати на офіційній сторінці Євробачення в YouTube. Таку можливість нададуть і суспільним мовникам різних країн. Більш детальну інформацію організатори обіцяють розповісти згодом.

ФОТО: Апостроф
Перейти до вмісту