Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Вихідними на Полтавщині проводитимуть санітарну обробку вулиць

Цими вихідними на Полтавщині органи місцевого самоврядування проводитимуть санітарну обробку вулиць з метою протидії поширення коронавірусної інфекції на території області.

Про це повідомив перший заступник голови Полтавської ОДА Дмитро Лунін.

Вихідними в області відбуватимуться профілатичні санітарні заходи – санітарна обробка вулиць. Будуть обробляти вулиці та тротуари. Для цього будуть використовувати пожежно-рятувальну техніку та спеціальні дезінфікуючі суміші з вмістом хлору. Фахівці будуть приділяти увагу найбліьш жвавим вулицям міст та населених пунктів. Речовина є безпечною для людей і тварин. Проте ми закликаємо жителів області залишитись дома. Зокрема, і для того, щоб служби виконали свою роботу більш якісно”, – розповів Дмитро Лунін.

Також він повідомив, що за 4 дні з моменту дії посилених карантинних обмежень на Полтавщині поліція склала 142 адмінпротоколи. За минулу добу правоохоронці винесли 28 протколів: у Кременчуці – 12, у Полтаві – 8, Горішніх Плавнях – 1, Чутово – 1. Зокрема, за порушення правил торгівлі, правила перевезення пасажирів, перебування у громадських місцях без масок та документів, відвідування спортмайданчиків,

Станом на 10 квітня, у Полтавській області зафіксовано 20 випадків COVID-19. На самоізоляції в області перебуває 1332 людини. 2385 людей пройшли режим самоізоляції і є здоровими. В Україні підтвердили 2203 випадки коронавірусної інфекції.

Номери телефонних гарячих ліній: “медична” 0800505032, по питаннях соцзахисту – 0800500620.

Також у Полтаві працює гаряча лінія для громадян, які повернулися з-за кордону: 0505052959

 

 

ФОТО: скрішот з відео на FB-сторінки Великобагачанської ОТГ 

Перейти до вмісту