Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство 

У Миргороді позашкільні заклади працюють дистанційно

У зв’язку з карантином Адміністрація Центру естетичного виховання розробила чіткий режим праці педагогічного персоналу закладу. Всі педагоги працюють у дистанційному або гнучкому режимі. Повідомили у Миргородській міській раді.

Дистанційні форми виявилися цікавими не лише для наших вихованців, а й для самих керівників гуртків. Керівники гуртків художнього відділу проводять дистанційні заняття онлайн з хореографії, вокалу, театру, циркового мистецтва; працюють над підбором та поповненням репертуару, пишуть фонограми, створюють власні твори та композиції. 

Керівники гуртків декоративно-ужиткового відділу, підтримуючи тісні контакти із своїми вихованцями через соцмережі, створили заочні лялькові майстерні, у яких продовжують навчати дітей прикладному мистецтву згідно навчальної програми.

Вчителі активно працюють з вихованцями у групі Viber, надсилають дітям схеми, зразки, практичні завдання для якісного та безперервного навчального процесу.

Не забувають наші педагоги і про методичну роботу, самоосвіту: участь у вебінарах, тренінгах, заочних школах допомагає кожному із нас бути у центрі подій, підвищувати свій фаховий рівень.

Перейти до вмісту