Ви тут:
Освіта Суспільство 

Стартував відбір на Міжнародну молодіжну наукову олімпіаду-2020

Мала академія наук України розпочинає національний відбір для участі в Міжнародній молодіжній науковій олімпіаді (International Junior Science Olympiad — IJSO) 2020!

IJSO – одна з 12 найпрестижніших наукових світових олімпіад для молоді! ЇЇ унікальність — це комплексні завдання, які складаються одночасно з трьох предметів — фізики, хімії та біології у формі теоретичних завдань, практичних задач та експерименту, повідомляє Освіторія

Учасники IJSO — школярі, яким станом на 31 грудня 2020 року виповниться 15 років або менше (дата народження 1 січня 2005 та пізніше).

Національний відбір проходитиме в три етапи:

I етап (заочний) — 90-хвилинне онлайн-тестування з фізики, хімії та біології (по 10 завдань з кожної дисципліни);

II етап (очний) етап — переможці І етапу отримають запрошення в Київ на проходження очного туру, який проводиться з дотриманням правил та вимог, що застосовуються під час проведення міжнародного фіналу;

III етап — фінал національного відбору — відбіркова навчально-тренувальна школа.

Реєстрація для участі в першому етапі стартувала.

Реєстраційну форму потрібно заповнити з 17 квітня до 17 травня 2020 року за посиланням.

Зареєстровані учасники отримають підтвердження реєстрації, а також електронний лист з унікальним посиланням на онлайн-тестування та інструкцією.

Міжнародний фінал IJSO, що проходитиме цього року в Німеччині, та світова наукова молодіжна спільнота чекають саме на Тебе!

Більше детальної інформації про олімпіаду та підготовку до участі можна знайти за посиланням.

Перейти до вмісту