Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Ремонтні роботи в приміщенні майбутньої ПЛР лабораторії Кременчука вже завершують

На засіданні кременчуцького міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації начальник міського управління охорони здоров’я Максим Середа доповів, що ремонтні роботи в приміщенні майбутньої ПЛР лабораторії Кременчука знаходяться на завершальному етапі.

Як зазаначили у Кременчуцькій міськраді, сьогодні до кінця дня будівельні роботи мають бути завершені. Вже завтра у відремонтованих приміщеннях розпочнуть проводити обробку, миття та дезінфекцію приміщень, потім перейдуть до встановлення та монтажу обладнання. Цього тижня до Кременчука мають приїхати фахівці з Києва для проведення пусконалагоджувальних робіт та навчання роботи саме на цьому обладнанні працівників лабораторії.

Навчання у Полтавському обласному лабораторному центрі спеціалісти з Кременчука завершили.

Після завершення всіх цих робіт необхідно буде пройти сертифікацію та отримати ліцензію на роботу цієї ПРЛ лабораторії в м. Києві. Міський голова Віталій Малецький висловив сподівання, що все це вдасться зробити швидко, адже на державному рівні стоїть завдання збільшити проведення ПЛР –тестувань.

фото Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту