Ви тут:
здоров’я Медицина Полтавщина Суспільство 

Програми медичних гарантій: Медичний центр “Медіон” один з приватних медзакладів, які уклали договори з НСЗУ

Медичний центр “Медіон”, що у Полтаві, один з 61 приватних медзакладів, які уклали договори з НСЗУ у рамках Програми медичних гарантій.

В центрі працюють кваліфіковані лікарі різного профілю, проводять лабораторну та інструментальну діагностику, повідомляють у НСЗУ.

Медичний директор “Медіону” Андрій Чернов: “Сьогодні медицина – це кадри і технології. Є доступ до технологій – є сучасна медицина. Реформа пропонує українцям обирати якість і змушує медзаклади конкурувати за пацієнта. Ми підтримуємо таку ідею. Наш центр – активний учасник медичної реформи в Україні. Маємо надію. що наша країна врешті матиме ефективну систему охорони здоров’я. “Медіон” уклав договори із НСЗУ на надання медпослуг за 7 напрямками. Тож кожен – і не обов’язково мешканець Полтави – зможе безоплатно отримати у «Медіоні» такі послуги: амбулаторна та стаціонарна допомога дорослим та дітям, консультації лікарів вузьких спеціальностей, мамографія, цистоскопія, гістероскопія, бронхоскопія, а також діагностика та хіміотерапевтичне лікування онкологічних захворювань у дорослих та дітей. До речі, допомогу пацієнтам онкологічного профілю ми продовжуємо надавати й зараз – в умовах карантину. Ми пояснюємо своїм пацієнтам, що з 1 квітня кожен українець самостійно обирає будь-який медичний центр для консультацій, обстеження чи лікування. Але щоб отримати послугу безкоштовно, потрібно мати направлення від свого сімейного або лікуючого лікаря. Без направлення за послугу доведеться заплатити”.

Перейти до вмісту