Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавців закликають утриматися від пікніків на час карантину

Вихідними  посилені наряди патрульної поліції контролюватимуть місця відпочинку, а саме парки, сквери, ліси тощо. В тому числі й за межами міста. Порушників карантину притягуватимуть до адміністративної відповідальності. Це принципова позиції обласної та місцевої влади.

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Олег Синєгубов, повідомляють у Полтавській ОДА.

“Спільно з органами самоврядуваннями визначимо ті місця, які маємо закрити. Це місця масового відпочинку. Також спільно з правоохоронцями визначимо місця й за межами міста”, – сказав Олег Синєгубов. 

Як повідомив секретар міської ради Олександр Шамота вже визначені місця щодо масового скупчення людей. Це ставки в мікрорайоні Сади, Прирічковий парк та Полтавский дендропарк.

“Нині вже працюють мобільні бригади на дитячих майданчиках. Вони працюватимуть і в місцях відпочинку. Хочу звернутися до всіх і нагадати, у нас карантин введено не для того, щоб ми відпочивали на природі в компаніях. Один інфікований в компанії з 5 чоловік інфікує всіх інших. Вони своїх батьків і рідних. Тому прошу вихідними і в інші дні залишатися вдома, не виходити на шашлики, пікніки. Це небезпечно. Мінімальний штраф за порушення прави карантину 17 тисяч гривень”, – зауважив Олександр Шамота. 

Перейти до вмісту