Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавський інститут післядипломної освіти відкрив цифровий офіс – з вебінарами, дистанційним консультуванням та Zoom-конференціями

1 квітня у Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського  запрацював цифровий офіс для педагогів області.

Про це адміністрація закладу повідомила на сторінці  у Facebook  та на офіційному сайті.

“Інститут, як і багато закладів освіти України, перейшов на дистанційний режим роботи в новій епідеміологічній ситуації. Ми зараз не освоюємо нові онлайн-інструменти. Ми їх розвивали раніше й розвиватимемо далі. Динамічний та гнучкий #ЦифровийофісПОІППО є екосистемою реальної комунікації, де учасники й учасниці  переживають свою суб’єктність у всій емоційній та інтелектуальній повноті. #ЦифровийофісПОІППО ім. М. В. Остроградського залишається на хвилі постійного спілкування з освітянами й освітянками області”, – ідеться у повідомленні.

#ЦифровийофісПОІППО  ім. М. В. Остроградського доступний на сторінці Полтавського ОІППО у FB. У рамках Цифрового офісу діє онлайн-консультаційний пункт: https://www.facebook.com/poippo/posts/2974142005977957

Фахівці й фахівчині  інституту  готові відповісти на звернення  педагогів  в особистих повідомленнях або в стрічці у мережі Facebook та надати рекомендації дистанційно в  найкоротші терміни.

Наразі адміністрація ПОІППО ім. М. В. Остроградського відкрила дистанційне консультування за 32 напрямами. Станом на 2 квітня оброблено 75 звернень з області, і це лише за напрямом «Інклюзивна освіта». Зокрема, надано методичні рекомендації для батьків дітей з особливими освітніми потребами щодо особливостей організації навчання та розвитку дітей в умовах карантину. Оскільки тема актуальна, на сайті ПОІППО http://poippo.pl.ua/   опубліковано друковану версію рекомендацій.

У  рамках  проєкту  #ЦифровийофісПОІППО  інститут успішно провів  вебінари для вчителів та вчительок та кафедральні Zoom-конференції, шукає нові можливості віртуальної співпраці.

Телефонна лінія також продовжує працювати:  +0532 56-38-52 з  9:00 до 16:00.

 

 

Перейти до вмісту