Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Полтавська волонтерська група за три дні зібрала понад 54 000 грн на пошиття захисних костюмів для медиків

За три доби, завдяки небайдужим людям,  Полтавській волонтерській групі вдалося зібрати 54 020 грн на пошиття захисних костюмів для  медичних працівників.

Збір коштів на пошиття перших 250 костюмів для медичних працівників Полтавської інфекційної лікарні та інших лікарень міста Полтавська волонтерська група розпочала 31 березня. Волонтери знайшли тканину, що відповідає технічним вимогам захисту медиків від інфікування. Собівартість одного халату, пошитого з такої тканини, близько 200 грн. Їх виробництво взяли на себе місцеві швачки.

“Ми не зупиняємося на досягнутому. Тому запускаємо другу хвилю збору на костюми, на краудфандинговій платформі “Зміст”. Кожен, хто пожертвуєте на платформі суму від 200 гривень – отримає ексклюзивну футболку, які нам безкоштовно виготовило підприємство “Імідж-М”, як свій внесок у боротьбу із вірусом. Одноразових ізоляційних костюмів наразі в сотні разів менше, ніж необхідно. Халати призначені для медиків, які безпосередньо контактують із хворими на COVID-19. Після кожної маніпуляції халат потрібно утилізувати, тому їх треба справді багато”, – повідомил PR-менеджер “Полтавської волонтерської групи” Аліна Красільнікова.

Сторінка Полтавської волонтерської групи у FB: https://www.facebook.com/poltava.volonter.group/

Сайт: https://covid19.pl.ua/

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004285112003

Моб. тел.: +380507212636

Telegram: +380964087989

Email: [email protected]

Перейти до вмісту