Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На заощаджені кошти міськрада придбає продуктові набори кременчужанам пільгогвих категорій

Економію заробітної плати працівників виконавчого комітету Кременчуцької ради спрямують на придбання продуктових наборів кременчужанам пільгових категорій. Про це повідомили у Кременчуцькій міській раді.

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету Кременчуцької міської ради прийняте рішення «Про перерозподіл бюджетних асигнувань, затверджених в місцевому бюджеті м. Кременчука на 2020 рік». За словами міського голови Віталія Малецького, у Кременчуці є потреба щодо забезпечення продуктовими наборами кременчужан, які опинилися у складних життєвих обставинах у зв’язку із введенням карантинних заходів, –  це, перш за все, одинокі громадяни похилого віку, інваліди та інші категорії  соціально-незахищених верств населення.

Кошти  у сумі 120 тисяч 960 гривень вдалося вивільнити за рахунок зменшення витрат на заробітні плати посадовцям, так як  під час поширення коронавірусної хвороби COVID – 19 більшість працівників виконкому була переведена на дистанційну роботу вдома. Ці кошти будуть спрямовані Департаменту соціального захисту населення та питань АТО для придбання та доставки продуктових наборів соціально незахищеним верствам населення, які будуть здійснюватися через територіальні центри соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Фото міськради

Перейти до вмісту