Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На травневі вихідні кременчужан просять утриматися від відвідування прибережних зон та човнових станцій

Розпорядженням керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації, міським головою Віталієм Малецьким введено обмеження для відвідування та перебування людей в період святкових і вихідних днів 1, 2, 3, 9, 10, 11 травня 2020 року на прибережній зоні річки Дніпро в районі човнових станцій та районах можливих місць масового відпочинку.

Як повідомили у Кременчуцькій міськраді, перед керівниками човнових станцій поставлено завдання посилити заходи щодо обмеження відвідування зон відповідальності та дотримання санітарних норм. Контроль за виконанням карантинних заходів зазначених вище відповідно до повноважень здійснюватимуть Кременчуцький відділ поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, батальйон патрульної поліції в м. Кременчук управління патрульної поліції в Полтавській області Департаменту патрульної поліції.

“Такі міри прийняті з метою недопущення розповсюдження корона вірусної інфекції у місті Кременчуці, щоб зберегти здоров’я громадян. Тож всіх мешканців міста просять з розумінням поставитися до даних тимчасових незручностей та утриматися у період святкових та вихідних травневих днів від масових відпочинків у прибережних зонах міських водойм”, – йдеться у повідолменні.

Перейти до вмісту