Ви тут:
Суспільство 

Компанія Yves Rocher передала лікарням Лубен засоби гігієни

КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Лубенської міської ради, КП «Комунальне некомерційне підприємство Лубенський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КП «Лубенська міська клінічна стоматологічна поліклініка» Лубенської міської ради отримали від ТОВ «Ів Роше Україна» благодійну допомогу.

«Дякую «Ів Роше Україна» та її керівниці Анні Запталовій за допомогу у забезпеченні засобами гігієни лубенських лікарень. Компанія миттєво відреагувала на потребу лікарень та надала допомогу», – відзначила координатор допомоги Надія Костіна.

«Дякуємо соціально-відповідальному бізнесу за позицію та підтримку лікарень. Від імені усіх наших медпрацівників висловлюємо велику подяку за надану допомогу Ів Роше», – подякувала головна медсестра КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» Ірина Спіліоті.

Довідково: Бренд рослинної косметики Yves Rocher був започаткований в 1959 році паном Івом Роше в бретонському місті Ла-Гасії, Франція. Протягом усіх років свого існування бренд Yves Rocher приділяє велику увагу захисту навколишнього середовища. З цією метою у 1991 році був створений Фонд Yves Rocher, в рамках якого в Україні діє 2 програми: проєкт «Озеленимо Планету Разом» та Премія «Земля Жінок». Цього року Надія Костіна стала переможницею премії «Земля жінок» від Фонду Yves Rocher з проєктом «Зцілення природою: лікування аутизму та дитячого церебрального паралічу». Проєкт має на меті адаптацію та реабілітацію дітей-аутистів, а також дітей та молоді з іншими фізичними та розумовими порушеннями шляхом природореабілітації у Лубенській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат.

Перейти до вмісту