Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Еліка, Лев, Ернест: якими іменами називають дітей у Миргороді

За І квартал 2020 року в Миргороді народилося 88 немовлят. Серед найрідкісніших дівочих імен були зареєстровані Еліка, Кіра, Злата та Аделіна. Серед чоловічих – Дем’ян, Лев та Ернест. Вибір імені для дитини – це непросте завдання для багатьох батьків. На волю подружжя впливає чимало факторів, тому хоч остаточне рішення з’являється не завжди швидко, але точно є виваженим.

Про це повідомили на сайті Миргородської міськради.

«На органи державної реєстрації актів цивільного стану покладається чимало обов’язків. Одним із найприємніших – реєстрація новонароджених громадян. У Миргороді з початку 2020 року немовлята отримували як маловживані так і традиційні імена, кожне з яких ретельно обмірковувалося їхніми батьками, – розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшов Полтавський регіон. – Найпопулярнішими імена серед дівчат стали Софія, Анна, Марія та Єва. Хлопців найчастіше називали Олександрами, Богданами, Артемами».

Очільниця додала, що серед найрідкісніших дівочих імен були зареєстровані Еліка, Кіра, Злата та Аделіна. Серед чоловічих – Дем’ян, Лев та Ернест.

Нехай кожне ім’я дарує маленьким громадянам щасливу долю та безмежну радість від життя, оберігає їх та сприяє становленню особистості. За І квартал 2020 року на Полтавщині зареєстровано 2047 немовлят.

Перейти до вмісту