Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

До акції “Підвези медика” у Полтаві долучився сервіс OnTaxi

Компанія залучатиме всіх, хто бажає стати волонтером і безкоштовно допомогти медичним працівникам вчасно дістатися на роботу та додому. Для цього у додатку створено клас авто “Волонтер”, поїздки у якому безкоштовні, а скористатися ним можуть авторизовані в сервісі представники медицини. Ця акція створена для допомоги медикам в подоланні транспортного колапсу, який виник через карантин.

Приєднатися цією можливістю можна наступним чином. Будь-яка державна медична установа може подати заяву за зразком (дивитися – тут) і надіслати її на [email protected]

Далі цю інформацію перевіряють і підключають представників медичного закладу, яким необхідна транспортна допомога, до можливості створювати замовлення у вказаному класі.

Усі водії, які співпрацюють із сервісом або ні, можуть приєднатися до акції та виконувати замовлення у цьому класі. Для цього необхідно заповнити відповідну форму та пройти спрощену процедуру реєстрації.

Спочатку ініціативу було успішно випробувано в Києві та Харкові, де ще в березні сервіс почав співпрацю з медичними установами та допомагав їх працівникам. Відтепер до акції можна приєднатися в будь-якому місті України.

Перейти до вмісту