Ви тут:
Погода Суспільство 

Чистий четвер в Україні буде теплим, але вітряним, – синоптик Діденко

Завтра в Україні значно потеплішає, але буде сильний вітер. Про це написала на своїй сторінці у Facebook  синоптик Наталка Діденко.

Атмосферний фронт, який приніс в Україну не дуже очікуваний сніг та спасенний дощ, залишає завтра нашу територію. Тому в Україні 16-го квітня опадів не очікується, переважатиме підвищений атмосферний тиск.

“Але циклон, хтивий грун з півночі, все ж залицятиметься до наших північних та східних областей теплим атмосферним фронтом. Тому вночі у північних областях, а вранці на Сході України пройдуть невеликі дощі. Але ми дощам лише раді. Між теплим фронтом (червона лінія) та наступним за ним холодним фронтом (синя лінія з колючками) існує так званий теплий.Ось в нього ми завтра і потрапимо”, – йдеться у повідомленні.

Температура повітря суттєво підвищиться, вдень передбачається до +12+18 градусів, а подекуди й до +20 градусів. Проте ніч ще залишається холодною, +1+6 градусів, місцями є ймовірність невеликих заморозків.

Також синоптик додала, що особливість завтрашнього дня – сильний, до штормового, вітер. Напрямок поміняється із північно-західного на південно-західний, що нам зараз на руку.

Перейти до вмісту