Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

119 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки ДСНС з Полтавщини гасять лісові пожежі у Зоні відчуження

Зведений загін із 119 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки ДСНС з Полтавщини гасять лісові пожежі у Зоні відчуження. Залучено вогнеборців майже з усіх міст та районів області.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС України в Полтавській області

Зведений загін повною мірою забезпечений усім необхідним для виконання завдань за призначенням, зокрема пересувним пунктом життєзабезпечення особового складу для автономного перебування підрозділів у зоні ліквідації надзвичайної ситуації.

Розгорнули даний пункт життєзабезпечення полтавські рятувальники у м. Чорнобиль. В них передбачено місця для розміщення особового складу, приготування їжі, харчування в польових умовах, також рятувальників забезпечено продуктами харчування. Снідають та вечеряють вогнеборці в пунктах життєзабезпечення. Обіди доставляються до місця гасіння пожеж.

До гасіння пожеж станом на 20 квітня усього від ДСНС України задіяні 1205 чоловік та 250 одиниць техніки, в тому числі 3 гелікоптери.

Полтавські рятувальники ніколи не залишалися байдужими до чужої біди і вразі потреби завжди приходять на допомогу колегам. Рятувальники докладають усіх зусиль аби максимально швидко ліквідувати ці масштабні пожежі.

Перейти до вмісту