Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу, ми прийняли зміни до обласного бюджету, – Олександр Біленький

Завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу, ми прийняли зміни до обласного бюджету, – Олександр Біленький

По завершенні тридцять другої позачергової сесії обласної ради голова обласної ради Олександр Біленький прокоментував її результати.

«Сьогодні, завдяки злагодженій роботі депутатського корпусу, ми прийняли зміни до обласного бюджету. Було розподілено вільні лишки обласного бюджету, субвенцію з державного бюджету. В найближчий період почнемо реалізовувати ті проєкти, куди спрямували кошти. Ми підтримали зміни до програм, які дають змогу нашим комунальним підприємствам та установам вести свою господарську діяльність. Також на сесії прийнято План заходів із реалізації Стратегії розвитку Полтавської області, який передбачає залучення коштів державного бюджету, в тому числі коштів ДФРР, на реалізацію найбільш проблематичних напрямків діяльності, в тому числі на соціально значущі інфраструктурні об’єкти нашої області», – сказав Олександр Біленький.

Разом з тим, він підкреслив важливість налагодження співпраці депутатського корпусу обласної ради та облдержадміністрації.

«Найголовніше – це те, що в питаннях, які викликали певний резонанс, було досягнуто взаємодію депутатів обласної ради та керівництва облдержадміністрації», – зазначив голова обласної ради.

Упродовж пленарного засідання депутати розглянули 13 питань життєдіяльності області.

Перейти до вмісту