Ви тут:
Культура Суспільство 

Визначили найкрасивішу студенту одного з провідних вишів Полтави

Визначили найкрасивішу студенту одного з провідних вишів Полтави

У Полтавському міському Будинку культури відбувся один із найяскравіших та найочікуваніших конкурсів краси – «Міс УМСА 2020».

Як розповіли у виші, захід був організований студентським парламентом УМСА за підтримки відділу управління освітньо-виховною та гуманітарною роботою з молоддю під керівництвом проректора з науково-педагогічної та виховної роботи професора Валерія Похилька.

Традиційно конкурс був організований з благодійною метою зібрати кошти на лікування маленької Зоряни, яка з першого дня народження бореться за життя.

“Цьогоріч учасниці особливо приголомшили своїми різнобічними талантами, розумом і красою. Вони дивували яскравими, запальними та зворушливими танцювальними номерами, оригінальним співом та чуттєвою грою на фортепіано. Красуні вражали і своїм розумом, вірно відповідаючи на всі запитання в інтелектуальному конкурсі. Також дівчата демонстрували феєричні перевтілення та цікаві візитки, дефілювали в національних костюмах різних країн світу.
Дійство оцінювало вельмишановне журі під головуванням завідувача кафедри оториноларингології з офтальмологією професора Сергія Безшапочного”, – йдеться у повідомленні.

Тож, перемогу в конкурсі та почесне звання «Міс УМСА-2020», корону та титул «Міс Артистичність» здобула Анастасія Гриженко, студентка 1 курсу медичного факультету №1. Титул «Перша віце-міс» та «Міс Чарівність» виборола Євгенія Невгод, «Друга Віце-Міс» та «Міс Грація» – Карина Ночна, «Міс Оригінальність» – Ангеліна Проць, «Міс Креативність» – Владислава Горбань, «Міс Харизматичність» – Тетяна Левчук. Приз глядацьких симпатій та шквал оплесків отримала Літімі Ая, студентка 2 курсу факультету підготовки іноземних студентів.

Перейти до вмісту