Ви тут:
Спорт Суспільство 

Вперше в Україні на коронавірус захворів спортсмен

Вперше в Україні на коронавірус захворів спортсмен

Баскетболіст В’ячеслав Бобров стверджує, що вже вилікувався.

Про це повідомляє Кореспондент.

Баскетболіст збірної України та іспанської Фуенлабрада В’ячеслав Бобров здав позитивний тест на коронавірус. Про це в Instagram повідомив сам українець, зазначивши, що він вже вилікувався, поки чекав результатів тесту, хоча і знаходиться в лікарні в Києві.

“Для багатьох вже не секрет, що у мене позитивний результат на коронавірус. Зараз я ще перебуваю в лікарні, оскільки крім коронавірусу, у мене ще і одностороння пневмонія. Прошу всіх поставитися до цієї проблеми серйозніше, так як це може статися з кожним.

Можу припустити, що захворів, коли повертався додому з Іспанії. Дуже багато людей в аеропорту були без масок і неналежним чином поставилися до здоров’я інших людей. Очікував більш жорсткої перевірки по прильоту, але у нас всього лише перевірили температуру при виході з літака.

На другий день майже вночі у мене піднялася температура до 38,5. Я випив жарознижуюче. Ближче до вечора п’ятниці у мене знову повернулася температура 38,4. Мене привезли в Олександрівську лікарню в центрі міста.

На третій день у лікарні мені почали колоти антибіотики. Плюс моя дівчина передала список медикаментів, яких не вистачає на всіх. Тому доводиться чекати, коли доставлять потрібні препарати.

У понеділок на цьому тижні у мене взяли ще 2 тести. Коли нарешті прийшов результат чергового тесту, то він показав, що я був заражений. Але поки ми чекали відповідей, мій організм сам поборов вірус!

Зараз лікування спрямоване на пневмонію. Тепер мені залишається чекати, коли я перестану бути носієм і зможу повернутися додому”, – написав Бобров в Instagram.

Перейти до вмісту