Ви тут:
Суспільство Україна 

Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти працівників під час карантину

Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти працівників під час карантину

Президент України Володимир Зеленський закликав підприємців не звільняти людей в умовах карантину, адже невдовзі будуть розроблені державні програми підтримки громадян і бізнесу, які постраждали внаслідок обмежувальних заходів, запроваджених через поширення коронавірусу.

Відповідаючи на запитання журналістів після засідання фракції «Слуга Народу», Глава держави зауважив, що таких програм готується декілька й вони будуть розраховані на різні верстви населення, йдеться на сайті Глави держави.

“Будь ласка, не звільняйте людей, ми вас будемо підтримувати – маленький, середній бізнес. Не звільняйте людей”, – сказав Президент.

Він зазначив, що наразі зусилля влади також спрямовані на забезпечення лікарів і медичних закладів усім необхідним для боротьби з поширенням коронавірусу. Так, до Китаю вирушають літаки, які мають доправити в Україну ПЛР-тести, засоби захисту, зокрема медичні маски.

“Нам потрібно мільйони масок. Ми повністю підготували інфраструктуру, як саме мільйони масок будуть доставлені в Україну. Окремо ми будуємо структуру й домовилися з багатьма готелями в Україні: якщо в нас не вистачатиме місць, будемо робити такі місця для обсервації”, – повідомив Глава держави.

Президент укотре закликав громадян уникати скупчень людей та дотримуватися карантину.

“Це – безпека нашої країни, тому, будь ласка, проводьте час удома зі своїми сім’ями. Що менше людей, особливо похилого віку, буде на вулиці, то більше шансів у нашої країни швидко пройти коронавірус”, – заявив Володимир Зеленський.

Глава держави також наголосив, що готуються програми для підтримки соціально незахищених верств населення в умовах поширення COVID-19.

 

 

 

ФОТО: UA|TV

Перейти до вмісту