Ви тут:
Суспільство ТОП-новина Україна 

В Україні підтверджено 84 випадки COVID-19

В Україні підтверджено 84 випадки COVID-19

Станом на 10:00, 24 березня в Україні підтверджено 84 випадки COVID-19

Офіційні дані щодо підтверджених випадків COVID-19 надходять до Центру громадського здоров’я України щодня по завершенню досліджень усіх обласних лабораторних центрів та вірусологічної референс-лабораторії ЦГЗ.

“Центр збирає, верифікує та аналізує отримані дані на предмет наявності будь-яких неточностей. Про усі підтверджені випадки в Україні звітує Міністерство охорони здоров’я та Центр громадського здоров’я України на офіційних інтернет-ресурсах. Повідомлення про результати діагностування з будь-яких інших джерел, у тому числі від представників органів місцевого самоврядування тощо, можуть бути підтверджені лише у порядку, що описано вище. До моменту надходження офіційного повідомлення такі дані не можуть бути підтверджені Центром громадського здоров’я України та МОЗ України”, – наголосили у ЦГЗ.

За результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії Центру та обласних лабораторних центрів загалом підтверджено 84 випадки COVID-19.

Випадки виявлено:
Дніпропетровська область — 2;
Донецька область — 1;
Житомирська область — 2 (1 летальний);
Івано-Франківська область — 5 (1 летальний);
Київ — 29;
Київська область — 15, з них 10 протягом доби;
Львівська область — 2;
Тернопільська область — 2, з яких 1 протягом останньої доби;
Чернівецька область — 25 (1 летальний);
Черкаська — 1.

Усього зафіксовано 3 летальні випадки від COVID-19 в Україні. Один пацієнт вже одужав, повторне діагностування підтвердило відсутність вірусу в організмі.

Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров’я України дослідила більше 860 зразків. Лабораторії досліджують не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а й контактних осіб.

Перейти до вмісту