Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Полтавській облраді нагородили лауреатів Премії імені В.І. Вернадського

У Полтавській облраді нагородили лауреатів Премії імені В.І. Вернадського

5 березня в Полтавській обласній раді відбулася урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії Полтавської обласної ради імені В.І. Вернадського. Дипломи лауреатам Премії вручив перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод.

Вітаючи переможців, Євгеній Холод підкреслив важливість розвитку науки на Полтавщині та підтримки науковців.

“Полтавська земля багата не тільки природними ресурсами та геологічним становищем, а насамперед, вона багата своїми людьми, своїм потенціалом”

Почесні відзнаки обласної ради вручили:

– у номінації «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах першого, другого рівня акредитації» – Оксані Максименко, викладачеві Аграрно-економічного коледжу Полтавської державної аграрної академії, – за досягнення в реалізації державної політики в галузі національної освіти;

– у номінації «Науково-педагогічна діяльність у вищих навчальних закладах третього, четвертого рівня акредитації» – Володимиру Никифорову, доктору біологічних наук, першому проректору з наукової та міжнародної діяльності Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського, – за науково-дослідну і педагогічну діяльність, пов’язану з популяризацією здобутків і втіленням наукової спадщини В.І. Вернадського;

– у номінації «Наукова діяльність на підприємствах, в установах та організаціях» – Людмилі Овчаренко, доктору історичних наук, заслуженому працівнику культури України, директору Державної спеціалізованої художньої школи-інтернату І – ІІІ ступенів «Колегіум мистецтв в Опішні» імені Василя Кричевського, старшому науковому співробітнику Інституту керамології – відділення Інституту народознавства НАН України, – за вагомий внесок в українську академічну науку, популяризацію народного мистецтва та гончарства.

Також лауреати Премії Полтавської обласної ради імені В.І. Вернадського отримають грошову винагороду.

Перейти до вмісту