Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві провели практичний тренінг “Ефективна комунікація з ветеранами або як не вигоріти на робочому місці, коли робиш добро”

У Полтаві провели практичний тренінг “Ефективна комунікація з ветеранами або як не вигоріти на робочому місці, коли робиш добро”

11 березня у Полтавській міській раді відбувся тренінг для працівників, які в своїй роботі працюють з ветеранами, членами сімей та вдовами і матерями загиблих: «Ефективна комунікація з ветеранами або як не вигоріти на робочому місці, коли робиш добро».

Тренінг провів військовий психолог, тренер з ненасильницької комунікації, учасник бойових дій, член Руху ветеранів України Андрій Козінчук. Він детально розповів учасникам тренінгу про суть психотравматичної події і її вплив на стан ветерана після повернення, повідомляють у міській раді.

Андрій Козінчук зауважив, що налагоджувати комунікацію та сприяти продуктивному спілкуванню іноді буває складно з усіма категоріями людей, але, ким би вони не були, насамперед важливо пам’ятати про свій духовний баланс та вміти абстрагуватися від негативних чинників як в роботі, так і в повсякденному житті.

— Кожен із вас уже герой, який робить дійсно потрібну суспільству і полтавській громаді справу. Мета мого тренінгу — знайти спільну точку комунікації, підвищити внутрішній комфорт. Я впевнений, якщо у суспільстві пануватиме правильна ефективна комунікація — працювати буде легше всім: працівникам соціальних служб, ветеранам та іншим. Тому тренінг включає дві теми — організація комунікації із ветеранами, членами сімей та вдовами і матерями загиблих, якою вона має бути і як працювати продуктивно та продовжувати отримувати задоволення від своєї роботи.

Андрій презентував учасникам тренінгу алгоритм комунікації з ветеранами, членами сім’ї загиблих учасників АТО, ООС в спокійному та агресивному стані.

Тренер поділився здобутими навичками, як, займаючись благою справою, набути стресостійкості, не допустити вигорання на робочому місці та навчитися налагоджувати спілкування, уникнувши конфліктів, неприємних ситуацій.

 

Фото: http://www.rada-poltava.gov.ua

Перейти до вмісту