Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Кременчуці підозра на COVID-19 не підтвердилася, – Полтавський обласний центр громадського здоров’я

У Кременчуці підозра на COVID-19 не підтвердилася, – Полтавський обласний центр громадського здоров’я

Як повідомлялося в місцевих ЗМІ, 24 березня ввечері до інфекційного відділення лікарні «Кременчуцька» госпіталізували двох жінок.

Про це сьогодні на засіданні Кременчуцької міської ради повідомила заступник міського голови м. Кременчука Ольга Усанова.

«Вчора ввечері на телефон «103» звернулися 56-річна жінка та її 76-річна мати. Вони проживають в Кременчуці, але обслуговуються в центральній районній лікарні. Жінки скаржилися на температуру і заявили, що були в контакті з близьким родичом, який повернувся з Угорщини. Їх доставлено до інфекційного відділення лікарні. Симптомів, що в них коронавірус не виявлено. У них легкі симптоми ГРВІ. Але ці жінки госпіталізовані і перебуватимуть в лікарні, щоб не було розвитку хвороби», – заявила Ольга Усанова.

Жінок залишили в боксованих палатах під спостереженням, відповідно до медичного протоколу, їм буде зроблено експрес-тести.

Про це повідомили в КП “Полтавський обласний центр громадського здоров’я Полтавської обласної ради”.

Директор Департаменту Полтавської облдержадміністрації Віктор Лисак повідомив, що наразі на Полтавщині підозр зараження на коронавірус не зафіксовано.

Перейти до вмісту