Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці перевіряють дотримання підприємцями карантинних заходів

У Кременчуці перевіряють дотримання підприємцями карантинних заходів

Відповідно до Указів Президента України, інших розпорядчих документів вищих органів влади, у Кременчуці, як і по всій Україні, запроваджено ряд карантинних та обмежувальних заходів, зокрема, тимчасово припинено роботу   торговельних центрів, закладів громадського харчування, ресторанів, кафе, барів, спорткомплексів і залів, басейнів, закладів побутового обслуговування населення: салонів краси, швейних майстерень, косметологічних кабінетів, SPA-салонів, перукарень та ін., призупинено роботу розважальних закладів: палаців культури, дискотек, комп’ютерних клубів, кінотеатрів, нічних клубів та інших.

“На жаль, не всі керівники закладів торгівлі і громадського харчування  дослухалися до рішень та продовжили сьогодні працювати. Тож працівники правоохоронних органів змушені з самого ранку об’їжджати місто з метою виявлення порушників карантинних заходів. І якщо наразі з підприємцями проводилася роз’яснювальна робота щодо необхідності суворого дотримання протиепідемічних заходів, то вже надалі кожний нестиме відповідальність відповідно до прийнятого Закону України”, -йдеться у повідомленні міської ради.

Тож всіх господарюючих суб’єктів та всіх мешканців міста у цей нелегкий  час, закликають дотримуватися усіх рекомендацій, розпоряджень щодо дій в умовах запровадження в Україні карантинних заходів.

 

Фото: www.kremen.gov.ua

Перейти до вмісту