Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Кременчуці лікарня відновного лікування працюватиме як ізолятор для осіб, що знаходяться на обсервації

У Кременчуці лікарня відновного лікування працюватиме як ізолятор для осіб, що знаходяться на обсервації

Про це повідомив сьогодні на засіданні штабу оперативного реагування щодо запобігання поширення на території міста Кременчука гострої респіраторної хвороби COVID-19 начальник міського управління охорони здоров’я Максим Середа.

Він зазначив, що для осіб, які повернулися із країн або міст, де виявлено випадки захворюваності на коронавірусну інфекцію, і не мають можливості самоізолюватися, такі умови створені у КПМ «Лікарня відновного лікування» (водолікарня). З проханням про направлення до лікувального закладу громадяни повинні звернутися до свого сімейного лікаря, або повідомити на гарячу телефонну лінію 1563.

Про це повідомили у Кременчуцькій мсіькраді.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький наголосив, що всі кременчужани, які проживають у маленьких квартирах або гуртожитках і не мають можливості забезпечити собі умови для обсервації, зможуть пройти 14-ти денний термін ізоляцій у лікарні відновного лікування під наглядом медичних працівників. Перебування і харчування у закладі буде для них безоплатним. Всі витрати візьме на себе міський бюджет.

фото Кременчуцька міськрада

Перейти до вмісту