Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

У Козельщинському медцентрі встановили енергозберігаючі вікна та двері

У Козельщинському медцентрі встановили енергозберігаючі вікна та двері

Агрофірма «Добробут» профінансувала заміну вікон та дверей у Козельщинському центрі первинної медико-санітарної допомоги. Відтепер мешканці Козельщинського району отримуватимуть медичні послуги в комфортніших умовах. 

Козельщинський центр ПМСД обслуговує понад 18 тисяч мешканців району. До його складу входять сім амбулаторій загальної практики сімейної медицини: Козельщинська, Лутовинівська, Бреусівська, Хорішківська, Говтвянська, Сушківська, Мануйлівська та 23 фельдшерсько-акушерські пункти. Про це повідомили у ГО “Полтавщина Аграрна”.

Агрофірма «Добробут»» постійно підтримує ці установи та допомагає покращувати умови для пацієнтів та персоналу. 

— Закладам охорони здоров’я не завжди вистачає державних коштів. Тому фінансово підтримуємо майже всі амбулаторії Козельщинського району. Допомагаємо з медичним обладнанням, технічним інвентарем, будівельними матеріалами, ремонтами покрівель, — розповідає заступник гендиректора ТОВ «Агрофірма «Добробут» Анатолій Таранушич.

Завдяки співпраці з підприємством у Козельщинському центрі первинної медико-санітарної допомоги замінили старі вікна та двері на енергозберігаючі. Це дозволить значно знизити витрати на обігрів лікарні. 

— В умовах реформування ми повинні покращувати умови перебування пацієнтів у нашому закладі, зробити їх комфортнішими. З цим нам допомагає агрофірма «Добробут»», з якою співпрацюємо тривалий час, — говорить головна лікарка Ольга Явтушенко. — Взимку в Козельщинській амбулаторії замінили три вікна у маніпуляційному кабінеті та реєстратурі. Шість металопластикових дверей встановили в кабінетах медиків. Компанія виділила майже 40 тисяч гривень.

Агрофірма «Добробут» агропромхолдингу «Астарта-Київ» підтримує громади, на території яких працює. Підприємство зацікавлене в тому, аби умови життя місцевого населення покращувалися. Для цього компанія реалізує проєкти в різних сферах, особливо медицині. 

— Підприємство підтримує амбулаторії  в Бреусівці, Лутовинівці, Мануйлівці, Хорішках. Ремонтує приміщення, водопровід, закупляє техніку. Дуже вдячні їм за дієву допомогу. Спільно з агрофірмою робимо все, щоб мешканці Козельщини та району отримували якісні медичні послуги, — ділиться завідувачка господарства ЦПМСД Ірина Мийхо.

Агрофірма «Добробут» власним прикладом показує, як повинна працювати соціально-відповідальна компанія. 

Довідка: агрофірма «Добробут» розпочала роботу в Козельщинському районі 2004 року. Компанія має понад 36 тис. гектарів землі, які обробляє у Козельщинському, Кобеляцькому, Новосанжарському, Решетилівському та Полтавському районах.

Перейти до вмісту