Ви тут:
Культура Суспільство 

Співак Сергій Мироненко зіграє перший безкоштовний онлайн-концерт

Співак Сергій Мироненко зіграє перший безкоштовний онлайн-концерт

Український співак Сергій Мироненко оголосив про безкоштовний онлайн-концерті в пря-мому ефірі в зв’язку з перенесенням першого всеукраїнського туру через загрозу поширення коронавируса. Артист разом із колективом зіграє live в прямому ефірі.

“Безкоштовний онлайн-концерт – можливість нам залишатися разом і дарувати один одному емоції, незважаючи на негативні повідомлення з різних куточків світу. Мені довелося пере-нести живі зустрічі зі слухачами в різних містах України. Драйв не відкладається, а приймає загальний флешмоб і переходить в онлайн-формат. 27 березня я разом зі своїм колективом покажемо живий музичний шоу і презентуємо новий альбом. Головне – бережіть себе і своїх близьких. Разом ми переможемо будь-який вірус і негода. Ваш Сергій Мироненко “, – по-відомив на своїх сторінках в соцмережах артист.

Трансляція концерту пройде 27 березня на сайті співака mironenko.me о 19.00. Додаткова трансляція на телеканалах уточнюється.

Раніше учасник проектів “Шанс” і “Х-фактор” Сергій Мироненко зібрав аншлаг на першому концерті в Полтаві, який повинен був відкрити всеукраїнський тур “Мені все в ній подо-бається».

Перейти до вмісту