Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство ТОП-новина 

Сенсаційні дебютанти: “Решетилівка” вийшла до фіналу Кубка України

Сенсаційні дебютанти: “Решетилівка” вийшла до фіналу Кубка України

У Житомирі стартував “Фінал чотирьох” Кубка України сезону 2019-2020.

Як розповіли у Федерації волейболу України, у першому півфіналі зустрічалися ВК “Решетилівка” та чернігівський “Буревісник”. Поява цих команд у фінальній частині турніру стала неабиякою несподіванкою для всіх шанувальників волейболу.

Волейболісти влаштували у СК “Динамо” справжню боротьбу за місце у фіналі. Але фортуна та значна група підтримки, на тай-брейку зробили, як то кажуть, свою справу.

Отже, представники Другої ліги ВК “Решетилівка” вперше зіграють у фіналі Кубка України, який відбудеться сьогодні, 2 березня, о 17:30.

Другим фіналістом стане переможець пари “Барком-Кажани” – “Житичі-ЖНАЕУ”.
Найрезультативнішими в першому півфіналі були догравальники Нік Сотнік (“Решетилівка”) та Андрій Чмірьов (“Буревісник”). Вони набрали по 18 очок. Організатори змагань також відзначили гравців грошовими сертифікатами.

“Волейбольний клуб “Решетилівка” – хлопці, ви кращі. Дякую за емоції. Дякую за перемогу! Особлива подяка уболівальникам, більше ста шанувальників волейболу з усієї Полтавщини приїхали до Житомира підтримати команду! Дякую! Ми – у фіналі! Фантастика”, – написав на своїй сторінці у соцмережі facebook Голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький.

Решетилівка (Полтавська обл.) – Буревісник-ШВСМ (Чернігів)
3:2 (20:25, 25:23, 12:25, 28:26, 15:9)

Слід відзначити, що “Решетилівка” лише минулого року заявилася на чемпіонат України.

Перейти до вмісту