Ви тут:
Оголошення Полтавщина Суспільство 

Розпочалося обговорення проекту “Внесення змін до детального плану території центральної частини м. Кременчука”

Розпочалося обговорення проекту “Внесення змін до детального плану території центральної частини м. Кременчука”

Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Кременчуцької міської ради повідомляє про початок розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті «Внесення змін до детального плану території центральної частини м. Кременчука Полтавської області».

Як зазначають у Кременчуцькій міськраді, мета даної роботи – надання пропозицій щодо формування планувальної організації території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації території району проектування, встановлення червоних ліній, обсягів житлового та інших видів будівництва на території проектування, визначення напрямів, черговості та обсягів будівництва, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення.

До складу проекту входять графічні матеріали та пояснювальна записка.

Дана робота розроблена ФОП Кулініч К.О. на виконання рішення міської ради від 12.12.2019 року.

З графічними матеріалами та пояснювальною запискою можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради, на сторінці управління містобудування та архітектури, в розділі «Основні положення генерального плану міста та детальних планів територій» та в приміщенні управління містобудування та архітектури, каб. 222, в робочі дні з 09.00 до 16.00. Відповідальний за організацію ознайомлення з матеріалами проекту та розгляду пропозицій – заступник начальника управління-начальник відділу планування, забудови міста та містобудівного моніторингу управління містобудування та архітектури Ковальчук Вікторія Володимирівна.

Пропозиції громадськості мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, державних будівельних норм, стандартів і правил та надаватися у строки, визначені для проведення процедури громадських слухань.

Перейти до вмісту