Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Працівникам лікувальних закладів Кременчука засобів захисту вистачить на 2 тижні

Працівникам лікувальних закладів Кременчука засобів захисту вистачить на 2 тижні

Заступник міського голови Кременчука Ольга Усанова на засіданні штабу оперативного реагування щодо запобігання поширенню на території міста Кременчука гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, повідомила що у Кременчуці медичні працівники, які перші приймають пацієнтів з можливим захворюванням на коронавірус мають необхідні засоби захисту.

Вона зазначила, що працівники станції екстреної медичної допомоги, інфекційних відділень міської дитячої лікарні та лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька», при підозрі у пацієнта COVID-19 вдягаються у захисні костюми відповідно до нормативних документів, наказів МОЗ. Ці заклади охорони здоров’я забезпечені комплектами таких захисних костюмів, респіраторами та рукавичками, зазначають у Кременчуцькій міськраді.

Ольга Усанова також зазначає, що за рахунок коштів резервного фонду міського бюджету виконавчим комітетом Кременчуцької міської ради додатково замовлено засоби індивідуального захисту для працівників закладів охорони здоров’я міста. Поставки очікують найближчим часом.

В тож же час заступник міського голови запевнила, що на даний час навіть при інтенсивному надходженні пацієнтів наявних запасів засобів захисту медичним працівникам лікувальних закладів на 2 тижні вистачить.

Перейти до вмісту