Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Підозрюваний у смертельній ДТП, що сталася в Хорольському районі, перебуватиме під вартою

Підозрюваний у смертельній ДТП, що сталася в Хорольському районі, перебуватиме під вартою

За процесуального керівництва прокуратури Полтавської області 36-річному жителю Київської області повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України). Також йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внести заставу.

Про це повідомили у Прес-службі прокуратури Полтавської області.

Читайте також: Двоє загиблих та травмовані: на Полтавщині п’яний водій протаранив автобус “Полтава – Пирятин”

За даними слідства, чоловік, керуючи автомобілем Jeep Cheroke у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення з автобусом Volkswagen LT 35. У результаті водій та пасажирка автобуса загинули, ще 14 осіб, серед яких двоє неповнолітніх та малолітній, із різними тілесними ушкодженнями доставлені до Хорольської, Лубенської та Пирятинської центральних районних лікарень. Подія сталася 6 березня 2020 року близько 17 год. 20 хв. на автодорозі Київ-Харків-Довжанський на території Хорольського району.

Наразі досудове розслідування триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вина не буде доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду.

Перейти до вмісту