Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Оперативна інформація щодо COVID-19 на Полтавщині: на самоізоляції 995 осіб

Оперативна інформація щодо COVID-19 на Полтавщині: на самоізоляції 995 осіб

На території Полтавської області станом на 24 березня на самоізоляції знаходяться 995 осіб, контактні – 16. Як повідомляють у КП «Полтавський обласний центр громадського здоров’я”, ведеться постійне спостереження за даним контингентом.

За добу комунальним підприємством «Полтавський обласний центр ЕМД та медицини катастроф Полтавської обласної ради» прийнято 651 виклик (з них 140 в сільській місцевості), з ГРВІ – 39 (з них 18 дітей). В області на лінії знаходилось 98 бригад екстреної медичної допомоги (з них 24 – лікарські бригади, 73 – фельдшерські). Усі бригади екстреної медичної допомоги доукомплектовані респіраторами та комбінезонами.

У комунальному підприємстві «Полтавська обласна клінічна інфекційна лікарня Полтавської обласної ради» знаходяться 64 хворих, в реанімаційному відділенні 4 хворих з діагнозом «пневмонія». За добу поступило 12 осіб (2 хворих з пневмонією, 6 – з ГРВІ). Заклад сумісно з комунальним некомерційним медичним підприємством «Лікарня інтенсивного лікування «Кременчуцька» забезпечений швидкісними тестами для діагностики корона-вірусної інфекції COVID-19.

В лікувально-профілактичних закладах області знаходиться 366 хворих із діагнозом «пневмонія».

Станом на 24.03.2020р. на Полтавщині випадків коронавірусної інфекції не зареєстровано.

 

Перейти до вмісту