Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині офіційно підтвердили перший випадок COVID-19

На Полтавщині офіційно підтвердили перший випадок COVID-19

На Полтавщині зафіксували перший офіційно підтверджений випадок COVID-19.

Захворіла жінка 1951 року народження у Кременчуці. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький на своїй сторінці у Facebook.

“Ще один пацієнт з коронавірусом у Кременчуці. На цей раз діагноз підтверджений референс лабораторією в Києві. Це жінка 1951 року народження, яка вже 3 дні знаходиться в окремому інфекційному боксі ЛІЛ “Кременчуцька”. Стан пацієнтки задовільний, температура в нормі, наразі необхідность кисневої терапії відсутня”, – зазначив міський голова.

За словами Віталія Малецького, жінка контактувала зі своєю донькою, яка повернулась нещодавно з Польщі. Невдовзі проведуть експрес-тестування доньки.

Нині у Кременчуці вживають всіх необхідних заходів щодо нового випадку, встановлюють коло контактів для забезпечення жорсткого режиму самоізоляції.

Нагадаємо, 27 березня стало відомо про перший позитивний експрес-тест на COVID-19 у 75-річної жінки в Кременчуці.

Це також підтвердив і голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов у своєму Telegram-каналі.

“Перший офіційно підтверджений випадок коронавірусу на Полтавщині. Жінка у Кременчуці. Її стан задовільний, вона перебуває в лікарні. Контактувала з дочкою, яка повернулася з Польщі. Наразі в області 2 підозри: Полтава й Кременчук. Сім підозр було знято”

Перейти до вмісту