Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині медперсоналу інфекційних лікарень доплачуватимуть до 200% заробітної плати

На Полтавщині медперсоналу інфекційних лікарень доплачуватимуть до 200% заробітної плати

Медичні працівники, які будуть задіяні на роботах із ліквідації коронавірусу в Полтавській області, отримають надбавки до заробітної плати та страхування життя.

Про це повідомив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов у четвер, 19 березня, під час щоденного брифінгу.

«17 березня Верховна Рада України ухвалила кілька важливих законів, які стосуються боротьби з коронавірусом. Так, медпрацівникам, які задіяні на роботах із ліквідації цієї інфекції в Україні доплачуватимуть до 200% зарплати. Ми також вирішуємо це питання й в Полтавській області. Я зустрічався із лікарями обласної інфекційної лікарні і наголошував на тому, що ініціюємо їм надбавки», – заявив очільник Полтавської області.

Олег Синєгубов зауважив, що області вже є 17 інфекційних відділень на 427 ліжок, які готові надавати допомогу хворим та підозрілим на коронавірус.

«Ми проінспектували ці відділення, з’ясували їхні потреби і сьогодні зустрічаємося з представниками бізнесу, щоб сформулювати список найнагальніших потреб у лікарні», – додав голова Полтавської облдержадміністрації.

Також Олег Синєгубов нагадав, що обласна влада додатково виділила півтора мільйона гривень для поповнення резерву виробів медичного призначення.

Перейти до вмісту