Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

ГО “Україна без сміття” прагне співпрацювати з Пирятинською ОТГ щодо впровадження роздільного збору ТПВ

ГО “Україна без сміття” прагне співпрацювати з Пирятинською ОТГ щодо впровадження роздільного збору ТПВ

4 березня у Пирятинській ОТГ відбулася зустріч з представниками громадської організації “Україна без сміття” Євгенією Аратовською та Ольгою Філь. Також на зустрічі були присутні, заступник міського голови Максим Варава, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Сергій Зуєв, спеціалісти міської ради та працівники КП “Каштан”.

Про це йдеться на сайті Пирятинської міської ради.

Метою зустрічі є співпраця і реалізація спільних проєктів у сфері поводження з відходами. Громадська організація “Україна без сміття” з 2015 року працює над тим, щоб надати системні можливості для українців розділяти свої побутові відходи і тим самим зменшувати негативний вплив на навколишнє середовище.

Організація прагне відкрити громадські станції сортування відходів у всіх українських містах, щоб люди через практику сортування могли сформувати в собі нові корисні звички.

Під час зустрічі обговорили сучасний стан справ з відходами на території Пирятинської ОТГ та можливість подальшої співпраці щодо впровадження роздільного збору ТПВ на території громади.

 Домовилися про наступну зустріч, під час якої буде підписано меморандум про співпрацю та партнерство.  

Перейти до вмісту