Ви тут:
Спорт Суспільство 

Формула-1: “Феррарі” можуть не впустити до В’єтнаму та зірвати етап

Формула-1: “Феррарі” можуть не впустити до В’єтнаму та зірвати етап

В’єтнам через спалах коронавируса ввів карантин на 14 днів для всіх, хто прибуває з Італії, яка зараз входить в число лідерів за кількістю хворих і померлих від хвороби.

Як повідомляє BBC, гран-прі В’єтнаму має відбутися 5-го квітня, і якщо до того часу країна не зніме обмеження для людей з Італії, то італійські команди Формули-1 “Феррарі” і “Альфа Таурі” можуть бути не допущені до етапу.

В цьому випадку гран-прі буде скасований.

Гран-прі В’єтнаму – планований етап чемпіонату світу 2020 року автоперегонів у класі Формула-1. Спонсором і організатором з в’єтнамської сторони є Vingroup, яка розраховує використовувати Гран-прі В’єтнаму для просування автомобілів VinFast, першого виробника автомобілів у В’єтнамі.

Траса з 22 поворотами розташована на околиці Ханоя, в районі стадіону Мі Дінь. Конфігурація створювалася під впливом трас Нюрбургринг (повороти 1 і 2), Монако (повороти 12-15) і Судзука (повороти 16-19). На трасі три довгих прямих (675 м, 800 м і 1,5 км), на найдовшій з них очікується максимальна швидкість близько 335 км / ч.

На трасі дев’ять глядацьких трибун, більшість названо іменами в’єтнамських міст, головна трибуна називається «Тханглонг» (історична назва Ханоя).

Перейти до вмісту